NMP SHO

NMP SHO

zondag 23 augustus 2009

t'Is weer haast voorbij, ons pistoolseizoen.

Met het WK achter de rug, zit ons Mil seizoen er weer bijna op. Door het vertrek op korte termijn van 1CC Rammelaere en 1SC Rynkens zijn we twee basispionnen armer geworden. De jonge generatie is nog niet bij machte om het gat dat nu geslagen is, direct op te vullen. Dat hebben we gevoeld op het WK. Ons klassement (20ste en 22ste) op wereldvlak heeft een deukje gekregen. Temeer daar de oude garde niet op hun topniveau geschoten heeft. Er heeft dus eigenlijk ook wel meer ingezeten, één à twee plaatsen in de CF en drie à vier plaatsen in de MRF. Spijtig maar helaas.
Aber, niet getreurd, er waren dit seizoen ook vele hoogte punten waar te nemen. Vier bedreven schutters schoten één of meerdere nieuwe persoonlijke records bijeen:
AJM Marique CF 576 en drie maal MRF 571 (beste jaarprestatie);
1CC Hooghe CF 567 en MRF 567;
Adjt Pirotte MRF 564;
1CC David CF 577 en MRF 570.

Onze kerverse nieuweling, 1CC Haenebalcke, maakte een enorme vooruitgang en verbeterde keer op keer zijn beste prestatie in CF en MRF. Na vier maand Trg, tijdens de selecties voor het WK, schoot hij zijn beste scores ooit: CF 557 en MRF 541.
Onze enige dame, OLt Vl Leurs (nieuwelinge), deed het niet slecht op het WK in de CF. Dit was haar eerste wedstrijd ooit met de ploeg. Door haar verplicht opleidingstraject kwam ze, spijtig genoeg, slechts een goede maand voor het WK in aktie op Trg. We konden haar dus niet optimaal voorbereiden in MRF. Maar geen nood, volgend jaar bouwen we verder.

In Sep resten ons nog de initiatie- en recruteringsdagen. Hopelijk kunnen we terug een paar goede pistoolschutters (M/V) oppikken.

Guido
Coach SHP

Geen opmerkingen: